Kako pomoći


 

Zbog prebukiranih kapaciteta, došli smo u nezavidnu situaciju, i trenutno smo na rubu same egzistencije.
Podsećamo da smo samofinansirajući, tačnije lična sredstva pokrivaju sve troškove.
Poslednjih godinu dana, azil Firby je u velikim finansijskim problemima. Najveći deo novca odlazi za prehranu pasa i mačaka, dohranjivanje bolesnih, veterinarske troškove, terapije u azilu, benzin za agregat i automobil, a često imamo i vanredne troškove.
To je razlog zašto je izgradnja azila obustavljena.
Poboljšanjem uslova u azilu, higijena bi bila na višem nivou, poboljšali bismo i fizičku kondiciju pasa i nakon toga bi postojala i mogućnost njihovog udomljenja. Azil bi postao protočan, a to je jedino rešenje. Svesni smo da bi samim poboljšavanjem uslova pridobili medijsku pažnju, kao i stalne sponzore koji su nam zaista neophodni.
Pomoć bilo koje vrste je dobrodošla. Od hrane, lekova do građevinskog materijala ili novca.
Molimo vas da naš problem razmotrite i na bilo koji način nam pomognete, jer samo uz dobru volju građana, podršku Republike, Grada, lokalne samouprave, kao i kompanija i prijatelja iz Srbije i inostranstva, naša organizacija bi mogla da nastavi sa svojim aktivnostima koje idu u prilog životinjama, kao i samim građanima.
Nadamo se vašoj podršci, bez koje naše ideje ne mogu biti sprovedene u delo.
Unapred zahvalni –
Udruženje za zaštitu životinja i životne sredine
RespectA

  • Članarina – Redovnim i simboličnim uplatama na naš žiro račun – dinarski (ukoliko uplaćujete iz Srbije ) ili devizni ( ukoliko uplaćujete iz inostranstva ) postajete član naše organizacije.  Vaše malo - nama puno znači!
  • Pay Pal -  U izradi.
  • Postanite sponzor Vašeg ljubimca u azilu – Ako odlučite da pomognete nekoj životinji iz našeg azila, to možete učiniti mesečnom uplatom na naš žiro račun – dinarski (ukoliko uplaćujete iz Srbije ) ili devizni ( ukoliko uplaćujete iz inostranstva ), u koju su uračunati troškovi hrane, medicinske nege i održavanja higijene neophodni za jedan mesec.
  • Donacije – U svakom trenutku možete uplatiti i donaciju na naš žiro račun – dinarski (ukoliko uplaćujete iz Srbije ) ili devizni ( ukoliko uplaćujete iz inostranstva ) u skladu sa Vašim mogućnostima. Svaka donacija za nas je veoma bitna i od velike pomoći našim životinjama!


Dinarski žiro račun : 265-104031000131202
Devizni žiro račun:  RS35265100000008477754
Za  uplate iz inostranstva za valutu EUR pratiti sledeće instrukcije:

EUR INSTRUCTIONS FOR INCOMING PAYMENTS IN FAVOR OF CLIENTS OF RAIFFEISEN BANKA AD, BEOGRAD

Please pay as per instructions given below:

57A:    Account with institution: RZBSRSBG
RAIFFEISEN BANKA AD
BEOGRAD, RS

 
59:    Beneficiary customer:         RS35265100000008477754
RESPECTA UDRUZENJE ZA ZASTITU ZIVOTINJA I ZIVOTNE SREDINE BULEVAR DESPOTA STEFANA 114


You are  kindly requested to choose one of the following correspondent banks from the list below.
LIST OF MAIN EUR CORRESPONDENTS OF RAIFFEISEN BANKA AD, BEOGRAD

Currency

Bank

Country

SWIFT/BIC

EUR

Raiffeisen Zentralbank Österreich AG  *

 Austria

RZBAATWW

 

Standard Chartered Bank (Germany) Gmbh

 Germany

SCBLDEFX

 

Deutsche Bank AG

 Germany

DEUTDEFF

 

Commerzbank AG

 Germany

COBADEFF

 

Dresdner Bank AG

 Germany

DRESDEFF

 

Crédit Agricole SA

 France

AGRIFRPP

 

Fortis Bank NV/SA

 Belgium

GEBABEBB

 

Banca Nazionale del Lavoro SpA

 Italy

BNLI IT RR

 

Raiffeisenbank Austria dd

 Croatia

RZBHHR2X

* Preferred EUR  Corresponden
 

  • Sponzorstva – Kompanije koje žele da postanu deo našeg tima, i u saradnji s nama, naše angažovanje podignu na viši nivo, mogu nas kontaktirati putem e-maila ili na naznačene telefone. Mi nudimo našim sponzorima, u znak zahvalnosti, posebno mesto na našem sajtu.


APEL 

Ako je Vaše srce veliko i želi pomoći ovim divnim bićima u azilima širom Srbije – pružite im priliku da dobiju lep dom i topao obrok. Oni će to umeti da cene, a zauzvrat dobićete bezgraničnu ljubav i vernost.
Ako niste u mogućnosti da pružite dom nekom od mališana – postanite njihov sponzor, neka jedan od njih bude Vaš ljubimac „na daljinu“. Potrudite se da svakog meseca dobije sve što mu je neophodno za život. Vaše malo njemu će značiti SVE!
Ukoliko imate višak slobodnog vremena, opredelite se za volontiranje u nekom od azila. Za koji god azil da se odlučite, nećete se pokajati, jer će Vas, u svakom od njih, dočekati ta predivna bića, željna dodira, ljubavi i pažnje.
U skladu sa svojim mogućnostima  pomozite azilima u Srbiji koliko god i kako god možete. Svaka pomoć je dobrodošla – finansijska, pomoć u lekovima, hrani, posudju...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 

Pomoć inostranih organizacija azilu Firby

AmiciCani je organizacija koja nam je dala podršku i donirala vozilo marke Renault Scenic, kao i određenu količinu hrane, lekova, prekrivača i opreme za pse. Neizmerno smo zahvalni svima iz organizacije koji su učestvovali u prikupljanju te pomoći.

 
 
 
   
 
Udomi me Donacija Novi clan